Innerlijk Kind | Nascholingsweekend

Regelmatig organiseren we voor oud-deelnemers van de tweejarige IK training een nascholingsweekend. Centraal in het nieuwe nascholingsweekend staat het thema ‘het innerlijk gezin’. Het innerlijk gezin biedt simpele en duidelijke handvatten om te kunnen omgaan met díe aspecten uit het dagelijks leven waarin we het gevoel hebben vast te lopen. Het biedt verrassend eenvoudige inzichten en manieren om de energie weer stromend te krijgen. Wij zijn er erg enthousiast over.

Het nascholingsweekend is een mooi moment om even uit de hectiek van alledag te stappen en in een vertrouwde bedding aandacht te geven aan je huidige groeiproces.

Nascholingsweekend Innerlijk Kind bij Elckerliek

N.B. Voor deze training maakt Elckerliek gebruik van de faciliteiten van Hoeve Wetermans in Olst. De aanmelding verloopt via info@elckerliek.nl.

  • Eerstvolgende weekend

    Op dit moment staat er geen nascholingsweekend gepland. Wel is er een derde jaar in de maak, waar we momenteel een pilot van draaien. Het zijn 5 weekenden voor oud-deelnemers van de IK Training, waarin verschillende thema’s uit de IK Training verdiept en versterkt worden. Het model ‘de innerlijke volwassene, het schaduwkind en het zonnekind’ speelt een belangrijke rol. Ook komt ‘het innerlijk gezin’ aan bod. Verder krijgt spiritualiteit een grotere plaats in de Training. De huidige tijd vraagt van ons dat we ons dieper verankeren in onze verticaal, in wie wij werkelijk zijn. Daarmee zullen we het ziels-aspect meer gaan benadrukken in dit derde jaar.  De data van de 5 weekenden in 2022 zijn: 8-10 april, 10-12 juni, 26-28 augustus, 7-9 oktober en 9-11 december. Kijk ook in de agenda . Je kan alvast een plaatsje reserveren!
    Kosten: € 2195,- op basis van volpension.

    Aanmelden en Contact met Elckerliek >