Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Deze betalings- en annuleringsvoorwaarden gelden voor zowel dag-, avond- als weekendworkshops.

Betaling van workshops

Wanneer je je aanmeldt voor een workshop bij Elckerliek, ontvang je van ons per mail een bevestiging en een factuur.
Het cursusbedrag op de factuur dient overgemaakt te worden op het rekeningnummer van Elckerliek dat is vermeld op de factuur. Pas na ontvangst van de volledige betaling ben je ingeschreven.

Annulering van workshops

Als je een workshop annuleert en/of gebruik wilt maken van de hieronder omschreven mogelijkheid van omboeken, mail ons dan altijd persoonlijk op info@elckerliek.nl.

Het geniet de voorkeur dat je bij de annulering direct vermeldt of je wilt omboeken of restitueren. Als je twee weken na de annulering nog niet hebt aangegeven dat je wilt omboeken, dan wordt door ons de betreffende restitutieregeling in gang gezet.

Annuleren tot 2 weken voor aanvang van de workshop

Je kunt ervoor kiezen het gehele cursusbedrag door te laten schuiven naar een workshop op een latere datum. Het bedrag moet dan binnen 12 maanden vanaf de dag van annuleren in één keer gebruikt worden. Je kunt het cursusbedrag slechts 1 keer en dus alleen in zijn geheel doorschuiven.
De kosten hiervoor zijn € 25,- per omboeking.

Wil je niet omboeken dan wordt het bedrag minus € 50,- annuleringskosten geretourneerd.

Indien je het bedrag niet binnen 12 maanden besteedt, dan vervalt het recht op restitutie. Ook wanneer je de tweede workshop van hetzelfde cursusbedrag annuleert vervalt het recht op restitutie.

Annuleren korter dan 2 weken maar meer dan 72 uur voor aanvang van de workshop

Je kunt ervoor kiezen het gehele cursusbedrag door te laten schuiven naar een workshop op een latere datum. Het bedrag moet dan binnen 12 maanden vanaf de dag van annuleren en in één keer gebruikt worden. Je kunt het cursusbedrag slechts 1 keer en dus alleen in zijn geheel doorschuiven.
De omboekkosten hiervoor zijn € 50,-.

Wil je niet omboeken dan wordt het bedrag minus € 100,- annuleringskosten geretourneerd.

Indien je het bedrag niet binnen 12 maanden besteedt, dan vervalt het recht op restitutie. Ook wanneer je de tweede workshop van hetzelfde cursusbedrag annuleert vervalt het recht op restitutie.

Annuleren korter dan 72 uur voor aanvang van de workshop

Je kunt het gehele cursusbedrag door laten schuiven naar een workshop op een latere datum. Het bedrag moet dan binnen 12 maanden vanaf de dag van annuleren en in één keer gebruikt worden. Je kunt het cursusbedrag slechts 1 keer en dus alleen in zijn geheel doorschuiven.
De omboekkosten hiervoor zijn € 100,-.

Het cursusbedrag kan in dit geval niet worden teruggestort. Indien je het bedrag niet binnen 12 maanden besteedt, dan vervalt het recht om het bedrag nog te besteden. Ook wanneer je de tweede workshop van hetzelfde cursusbedrag annuleert vervalt het recht om het bedrag nog te besteden.

Zonder annulering niet verschijnen op de workshop

In dit geval is geen restitutie mogelijk. Ook het doorschuiven van enig deel van het cursusbedrag is dan niet mogelijk.