Coaching

Er zijn momenten in het leven dat je even niet meer zo duidelijk weet hoe het verder moet. Het lijkt wel alsof je meer vragen dan antwoorden hebt. Soms komt dit door een ingrijpende gebeurtenis, maar net zo vaak is de aanloop geleidelijk en onopvallend. Het resultaat is hetzelfde: je beseft dat er iets moet gebeuren en je voelt dat het je alleen niet meer lukt. Op zo’n moment kan een coach uitkomst bieden.

Herstel het contact met de essentie in jezelf

Lieke Defize en Eric Horn van Elckerliek zijn beide gecertificeerd EssentieCoach®. Deze werkwijze is erop gericht om weer contact te maken met de diepste essentie van je wezen. Hier ligt een schat aan wijsheid en creativiteit verborgen die je in staat stelt de uitdagingen die het leven je brengt het hoofd te bieden. Door terug te gaan naar de essentie kun je ook oude patronen en overtuigingen, die je in de weg staan, loslaten.

EssentieCoaching® bij Elckerliek

In de coachingsgesprekken nodigen we je uit om samen op onderzoek te gaan. Met een kritische blik kijken we naar jouw vanzelfsprekendheden en dilemma’s. Zo ontwikkel je inzicht in je situatie. Vanuit dit zelfinzicht ga je mogelijkheden zien om weer de regie over je eigen leven te pakken en als autonoom mens je eigen keuzes te bepalen. Door zelf je leven weer richting te geven zul je ook meer levensvreugde ervaren.

Hoe een coachingstraject er precies uit gaat zien, is nooit van te voren te zeggen. Ieder mens is immers uniek. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Elckerliek voor een vrijblijvende kennismaking.

Stuur een mail naar Elckerliek >