Coaching | Relatietherapie

Een goede relatie hebben gaat niet vanzelf, ook niet met de liefde van je leven. Hoe ga je bijvoorbeeld om met (te hoge) verwachtingen van de ander zonder dat het spanningen oplevert? Of hoe maak duidelijk aan je partner dat je ruimte voor jezelf nodig hebt, zonder dat die zich voelt aangevallen? Voor je het weet stapelen de ergernissen zich op en zit je in een neerwaartse spiraal van spanningen en emoties.

Een goede relatie is hard werken

Wat is nou eigenlijk een goede relatie? Natuurlijk is dit voor ieder mens anders, maar aspecten als communicatie, respect, geborgenheid, liefde en intimiteit zijn voor iedereen belangrijk.

Daarbij vraagt een relatie ook om onderhoud. Omstandigheden veranderen voortdurend, en als het goed is, verandert je relatie mee. De geboorte van een kind, ontslag of een nieuwe baan, het overlijden van een dierbare of gewoon samen ouder worden: alles heeft invloed op jouw relatie.

Relatietherapie bij Elckerliek

Heb je het gevoel dat jullie er niet uitkomen, zoek dan samen hulp. In de relatiesessies bij Elckerliek helpen we jullie, door goed te luisteren, gevoelens te onderzoeken, onderliggende patronen te verhelderen, te verbinden en de individuele behoeftes van beide partners een evenwichtige plaats te geven binnen de relatie. We doen dit met respect en compassie voor jullie beiden en zonder oordeel. Het doel is om samen de vreugde in je relatie weer terug te vinden.

Heel soms kom je met elkaar tot de conclusie dat de relatie in de huidige vorm niet meer werkt. Ook dan biedt Elckerliek ondersteuning om in goede verstandhouding uit elkaar te gaan.

Spreekt bovenstaande je aan? Neem contact op met Elckerliek om te zien wat we voor jullie kunnen betekenen.

Stuur een mail naar Elckerliek >