Innerlijk Kind werk

In onze Innerlijk Kind workshops en trainingen leer je om los te komen van belemmerende invloeden en overbodige ballast uit je jeugd. Als kind heb je verschillende overlevingsstrategie├źn ontwikkeld, gebaseerd op overtuigingen en ervaringen die je toen had. Deze waren destijds heel nuttig voor je, maar nu je volwassen bent zijn ze een sta-in-de-weg geworden.

Meer contact met je gevoelens

Innerlijk Kind werk helpt je om je huidige angsten en gevoelens van onvermogen beter te kunnen plaatsen. Werken met je innerlijke kind is een van de meest simpele, directe en doeltreffende methoden om bij je oorspronkelijke verwondingen te komen en die te genezen. Je passeert de defensiemechanismen van je intellect door direct contact te maken met het deel van jou dat het meest verbonden is met je wezenskern, maar ook het meest kwetsbaar is: je innerlijke kind.

De zachtheid en gevoeligheid van de Innerlijk Kind benadering stelt je in staat toegang te krijgen tot diep begraven gevoelens die moeilijk aan de oppervlakte kunnen komen in andere therapie├źn.

Ontdek ook het magische kind in je

Daarnaast ontdek je in het Innerlijk Kind werk ook het magische kind in je, dat verbonden is met je creativiteit, vitaliteit en innerlijke veerkracht. Het is speels, inventief, heeft onvoorwaardelijk lief en heeft directe toegang tot je innerlijke wijsheid. Wanneer je dit kind leert kennen, kan er een wereld voor je open gaan van genieten en vreugdevol in het hier-en-nu leven.

Meer weten over je innerlijke kind? >

Innerlijk Kind werk bij Elckerliek

 • Workshop

  De Innerlijk Kind weekenden van Elckerliek bieden een mooie kennismaking met het Innerlijk Kind werk.

  Bekijk de workshop >

 • Tweejarige training

  De training is voor mensen die zich graag gedurende een langere tijd aan hun eigen groeiproces willen wijden.

  Lees meer over de tweejarige training >

 • Nascholingsweekend

  Regelmatig organiseren we een nascholingsweekend voor mensen die de tweejarige training hebben gevolgd.

  Bekijk het nascholingsweekend >