Coaching | Burn-out begeleiding

Ga je met steeds meer tegenzin naar het werk dat je altijd zo leuk vond? Ben je een doorzetter, maar voel je je de laatste tijd steeds vaker moe en prikkelbaar? Het je moeite met concentreren, blijf je maar piekeren en heb je last van slaapproblemen? Of stort je je juist op je werk om een moeilijke privésituatie te ontlopen?

Herken de symptomen van een burn-out

Een burn-out ontstaat meestal geleidelijk door een combinatie van verschillende stressfactoren. Zo kan er op je werk sprake zijn van een te grote kloof tussen je persoonlijke capaciteiten en behoeftes enerzijds en de werkomstandigheden anderzijds. Ook in je privéleven kunnen allerlei dingen spelen die veel stress veroorzaken. En tot slot voelen veel mensen een grote maatschappelijke druk om steeds meer ballen in de lucht te houden.

Vaak zijn het juist de harde werkers, doorzetters en perfectionisten die jarenlang over hun eigen grenzen heen gaan en uiteindelijk met een burn-out te maken krijgen. Door de symptomen al in een vroeg stadium te herkennen, kun je tijdig op de rem trappen en voorkomen dat je volledig uitgeput raakt.

Burn-out klachten verdwijnen niet vanzelf

De klachten die gepaard gaan met een burn-out verdwijnen niet vanzelf. Het is daarom goed om hulp te zoeken bij een professional.

Wat kan Elckerliek voor jou betekenen?

Allereerst is er een luisterend oor nodig en ruimte om te praten, te voelen en te onderzoeken wat er allemaal in je leeft. Gaandeweg ontdekken we de ingesleten patronen en overtuigingen die mede tot jouw burn-out hebben geleid. Samen gaan we op zoek naar jouw eigen innerlijke antwoorden en werken we aan een duurzame oplossing zodat je je weer prettig en vrij gaat voelen.

Herken je jezelf in bovenstaande, neem dan eens contact op met Elckerliek voor een vrijblijvende kennismaking.

Stuur een mail naar Elckerliek >