Innerlijk Kind | IK Verdiepingsjaar

Voor oud-deelnemers van de tweejarige IK training hebben wij sinds 2021 een derde jaar ontwikkeld. Dit is een serie van 5 weekenden, waarin o.a. de nadruk ligt op het verder ontwikkelen van een gezonde innerlijke volwassene die zorg kan dragen voor het innerlijke kind.

Daarnaast is er ook een spirituele component: je leert je zonnekind kennen, speels, creatief en ongeschonden, diep verbonden met wie je in wezen bent en vol vertrouwen in het mysterie van het leven. Verder leer je steeds meer in contact te zijn met de waarnemer in jezelf en, via meditatie, met jouw tijdloze innerlijke bron. Daarin kun je voelen dat je onderdeel bent van het grote geheel, in verbinding met alles om je heen.

Voor het nog beter leren omgaan met de (praktische) zaken in het dagelijks leven werken we in dit derde jaar met het thema ‘het innerlijk gezin’ (je innerlijke man, vrouw, jongetje en meisje). Het innerlijk gezin biedt simpele en duidelijke handvatten om te dealen met díe aspecten uit het dagelijks leven waarin we het gevoel hebben vast te lopen. Het biedt verrassend eenvoudige inzichten en manieren om de energie weer stromend te krijgen. Wij zijn er erg enthousiast over.

Verder introduceren we in het derde jaar een hele nieuwe vorm van delen: de authenticiteitskring. Daarin deel je, vanuit de innerlijke waarnemer, wat er in je omgaat in het hier en nu. Dit levert een volwassen en verbonden communicatie op, die zo verfrissend en helder is dat deelnemers het gevoel krijgen wakker te worden in een wereld zonder vertroebelingen, wat veel vreugde en nieuwe energie brengt.

Het derde jaar is een jaar van Spirituele Aarding zou je kunnen zeggen. De huidige tijd vraagt van ons dat we ons stevig verankeren in onze verticaal, in de (veer)kracht van wie we werkelijk zijn. Dit jaar biedt je de gelegenheid om naar je huidige thema’s te kijken op een wezenlijk dieper niveau en een heel nieuw commitment aan te gaan in jouw bewustwordingsproces.

Voorwaarde voor deelname is het verlangen te hebben om verder te groeien, verantwoordelijkheid te nemen voor je proces en de bereidheid te hebben het geleerde actief toe te passen in je dagelijkse leven. Momenteel zijn we bezig met de derde groep: Verdiepingsjaar 2023-2024. De deelnemers zijn unaniem bijzonder enthousiast over dit nieuwe aanbod.

IK Verdiepingsjaar bij Elckerliek

N.B. Voor deze training maakt Elckerliek gebruik van de faciliteiten van Hoeve Wetermans in Olst. De aanmelding verloopt via info@elckerliek.nl.

  • Eerstvolgende IK Verdiepingsjaar: 2024/2025

    De 5 weekenden zijn op: 8-10 november 2024, 10-12 januari 2025, 7-9 maart 2025, 9-11 mei 2025, 11-13 juli 2025. Kijk ook in de agenda .

    Kosten 2024/2025: €2380,- (dit is inclusief €1163,- volpension).  Voor ZZP’ers en bedrijven zijn de kosten: € 2380,- exclusief 21 % BTW

    Aanmelden en Contact met Elckerliek >