Lieke Defize

Lieke Defize werkt al meer dan 25 jaar als:

  • Innerlijk Kind groepstherapeut
  • Familieopsteller (in groepsverband of individuele sessies)
  • Voice Dialogue Facilitator
  • Gecertificeerd EssentieCoach®

Nieuwsgierigheid naar haar medemens en een warme en open blik lopen als een rode draad door Liekes gevarieerde loopbaan. Ze begon ooit als docent Engels in het middelbaar onderwijs, maar verruilde al snel het klaslokaal voor het theater. Daar kwamen haar creativiteit en expressieve karakter nog beter tot hun recht. Jarenlang stond ze als actrice en zangeres op de planken.

Uiteindelijk besloot Lieke om een ander pad in te slaan. Ze volgde een groot aantal cursussen en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, trauma-healing en coaching en ging aan de slag als gezinshoofd in een therapeutisch gezinshuis voor uit huis geplaatste kinderen.

Alle puzzelstukjes vielen op hun plek bij haar overstap naar het Innerlijk Kindwerk voor volwassenen. In dit werk helpt zij iedereen die van binnen de roep voelt, om hun ‘uit huis geplaatste’ innerlijke kinderen op te halen en thuis te brengen. Inmiddels organiseert Lieke met veel voldoening al ruim 20 jaar samen met Eric Horn Innerlijk Kind weekenden en Trainingen.

Naast het Innerlijk Kindwerk geeft Lieke bij Elckerliek ook individuele coachingsessies, EMDR sessies, Voice Dialogue en familieopstellingen.

Contact met Lieke >