IK training: voor wie?

De IK Training is voor mensen die zich op de één of andere manier belemmerd voelen in het leven, door iets in zichzelf, oude patronen of pijnlijke ervaringen.

Heb je bijv. moeite met weten wat jij écht wil of wie je eigenlijk bent?
Word je soms overspoeld door gevoelens, of loop je juist weg van voelen?
Wil je leren vertrouwen in je eigen kracht?
Wil je leven vanuit je hart i.p.v. je hoofd?
Wil je leren ruimte in te nemen?
Wil je leren grenzen aan te geven?
Wil je oude overtuigingen loslaten?
Verlang je naar echte verbinding en contact?
Wil je leren verzachten en je open en stromend voelen?
Wil je je speelsheid hervinden?

Als je een liefdevolle omgeving zoekt waarin je je veilig genoeg voelt om je trauma’s en blokkades te onderzoeken, en je bent bereid om een diepte-investering te doen in jezelf, dan ben je van harte welkom om dit tweejarige avontuur met ons aan te gaan.

Neem contact met ons voor vragen of aanmelding. Heb je nog geen innerlijk kind basisweekend gedaan? Kijk dan hier voor meer informatie en aanmelden.

Samenstelling van de groep

Aan een IK Training nemen mensen deel uit alle beroepsgroepen (ook professionals), van verschillende leeftijden en met veel of minder ervaring in persoonlijke ontwikkeling. De verbindende factor is dat we allemaal onderweg zijn en allemaal onze hardnekkige patronen hebben. Net als jij zullen je groepsgenoten mensen zijn die de moed en de bereidheid hebben om deze patronen aan te kijken, en hun innerlijke schatten op te graven.

Bij het samenstellen van de groep hanteren wij een zorgvuldige selectie. Iedereen moet zich comfortabel voelen bij het (behoorlijk hoge)niveau, het tempo en de intensiteit van het werk. Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op. Aan het einde van de training ontvang je een officieel Certificaat van Deelname aan de IK Training.